De gedekte tafel met kerst

Ook in 2021 is de gedekte tafel dè plek waar families in heel Nederland samenkomen. Gezelligheid en lekker eten staan centraal in deze ingewikkelde tijden. Homecookingchef helpt de thuiskok bij de bereiding en de presentatie van het diner op de gedekte tafel. Met de hulp van Homecookingchef.nl kan iedere hobbykok zijn familie, schoonfamilie of vriendengroep nog meer laten genieten van zijn of haar kookkunsten. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze nieuwe kleurrijke serviezen of naar het prachtige geslepen retroglaswerk!

Presenteer je gerecht op het juiste bord

Elke goede kok weet het: als je gerecht mooi wordt gepresenteerd, smaakt het je gasten nog beter. Sociale media als Instagram, Facebook en Pinterest staan vol met foto’s van mooi opgemaakte borden van topchefs uit de hele wereld. Homecookingchef heeft een uitgebreide collectie borden die ook door professionele chefs van diverse toprestaurants wordt gebruikt.

Iedereen kent wel de mooi opgemaakte borden die je voorgeschoteld krijgt bij een etentje in de betere horeca. En die borden staan dan op een fraaie stijlvol gedekte tafel met porselein, glaswerk, bestek en servetten die een bepaalde sfeer uitstralen. Met Homecookingchef.nl kan de hobbykok ook thuis de tafel zo dekken.

De gedekte tafel en bijpassend servies

Homecookingchef.nl heeft een enorm aanbod aan servies, zowel klassiek wit als gekleurd servies. Zo kun je voor elk thema en voor elke sfeer de juiste gedekte tafel samenstellen.

Gekleurd servies, zoals de nieuwe lijn Quintana komt het mooist tot zijn recht op een effen tafelkleed dat de gehele eettafel bedekt. Je kunt de tafel nog extra aankleden met servetten en tafellopers met een thema. Homecookingchef.nl heeft een uitgebreid assortiment tafellopers, tafelkleden en servetten in een dikke kwaliteit. Deze “linnen look” tafelaankleding voelt aan als linnen en is optisch niet van textiel te onderscheiden. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar onze kersttafellopers met fraaie bijpassende servetten.

Klassiek wit servies doet het heel goed op een tafelkleed in een rustige tint, zoals lichtgrijs, effen wit of zachtrose. Hiervoor zijn fraaie bijpassende kerstlopers en kerstservetten beschikbaar, zie bijvoorbeeld de collectie Ella. Talloze andere combinaties zijn ook mogelijk. Kijk bijvoorbeeld eens naar het servet en de loper Olaf, speciaal ontworpen voor de kerst in stijlvol donkerblauw met goud. Zo kan elke thuiskok op een hele simpele manier zijn of haar eigen individuele kerstsfeer scheppen!

De gedekte tafel in 2021

Ook in 2021 zijn er weer diverse gelegenheden waar een mooi gedekte tafel het pronkstuk van je inrichting wordt. Veel feesten vieren we immers thuis. Elke hobbykok kan dan uitpakken met het assortiment tafelaankleding en servies van homecookingchef.nl. Om Valentijn, Pasen, Kerst en andere feestdagen feestelijk te vieren, heeft Homecookingchef.nl speciale tafelpakketten samengesteld. In deze pakketten vind je alles voor een sfeervolle tafelaankleding in je eigen huis. Zo kun je kiezen voor een tafelpakket voor Valentijn, Pasen of Kerst. Profiteer van de korting en kies voor een gedekte tafel met één van deze thema’s!