Keukengerei

Je vindt op Homecookingchef.nl alles op het gebied van keukengerei: van koekenpannen, braadpannen en ophangrekken tot aan complete messensets en apparatuur. Niets staat zo de bereiding van een feestelijk diner in de weg.

Een bezoek aan Homecookingchef.nl is voor iedere kookliefhebber een must. De keukenuitrusting van elke hobbykok is binnen de kortste keren op het niveau van een topchef. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze uitgebreide, professionele messenset (van aardappelschilmesje tot hakmes). Onmisbaar voor de voorbereiding van alle gerechten van die de hobbykok op de eettafel wil presenteren.

Het juiste keukengerei

Om de puntjes op de i te zetten kan de hobbykok niet zonder goed gereedschap. Homecookingchef.nl heeft ook de materialen om de juiste finishing touch aan je gerechten te geven. Het juiste mesje om groente en fruit ergonomisch verantwoord te snijden, maar ook een dresseerpincet om je gerechten optimaal te presenteren op een perfect opgemaakt bord.

Net zo belangrijk zijn de juiste hoeveelheden. Een goede keukenweegschaal is onontbeerlijk net zoals een goede keukenthermometer voor een compleet keukengerei.

Keukengerei opbergen

Koken is organiseren heeft een wijs iemand ooit gezegd. De inrichting van de keuken is voor iedere hobbykok de basis van zijn of haar werkzaamheden. De juiste snijplank voor het bewerken van het juiste product, datumstickers voor het zorgvuldig opslaan van versproducten en voedselbewaardozen voor het veilig bewaren van etenswaren. Elke hobbykok kan met deze artikelen, en ander keukengerei van Homecookingschef verantwoord en efficiënt werken in de keuken.

Hygiëne en coronapreventie

In de huidige verwarrende coronatijd is een goede hygiëne belangrijker dan ooit. En dit geldt bij uitstek voor de keuken. Homecookingchef heeft onder het hoofdstuk Keukengerei een groot aantal artikelen in het assortiment opgenomen die je daarbij kunnen helpen. Kijk eens naar onze theedoeken van 100% katoen, de handgel of de desinfecterende spray. Homecookingchef helpt Corona bestrijden!

Koksmessen en keukenbestek

Een professionele kok hecht zeer veel waarde aan een scherp mes. Voor allerlei toepassingen zijn specifieke messen beschikbaar. Een broodmes met kartels is niet geschikt om een mooi stuk vlees te snijden. Daarom heeft Homecookingchef verschillende complete messensets voor de professionele kok in het assortiment. Ook de hobbykok kan hier een verantwoorde keuze in maken: alle messen uit de messensets zijn bij Homecookingchef ook los te bestellen.

Onder keukenbestek vind je bovendien nog veel meer specifieke snij-apparaten voor het snijden van bijvoorbeeld radijsjes of het schillen van citroenen en sinaasappels. En ook accessoires als messenslijpers, messenmagneten en snijplanken zijn hier te vinden. Kortom je keukengerei breng je op professioneel niveau met een bezoek aan Homecookingchef.