Glaswerk

Een mooi glas kan een extra dimensie geven aan je eettafel. Stijlvolle wijnglazen trekken meteen de aandacht en geven de gedekte tafel een chique uitstraling. En ook dat lekkere speciaalbier vraagt om een mooi glas. Die kleurrijke cocktail wil je ook in een mooi cocktailglas presenteren. Homecookingchef biedt een uitgebreide collectie glaswerk, zowel voor drankjes als voor hapjes.

Een kleurrijke cocktail, een sherry of een mooie droge witte wijn, het kan allemaal als aperitief. Een dergelijk drankje is bedoeld om de eetlust op te wekken en kan vergezeld gaan van een bijpassend hapje. Homecookingchef heeft voor zowel de hapjes als de drankjes mooie aperitief schaaltjes en glazen. Kijk bijvoorbeeld eens naar dit Timeless cocktailglas met gouden rand. Je creëert meteen retro sfeer, zeker naast de bijpassende wijnglazen op tafel.

Ook een amuse is bedoeld als hapje om de smaakpapillen te prikkelen, voorafgaand aan de maaltijd. In het assortiment van Homecookingchef.nl kan elke hobbykok genoeg schaaltjes, kommen en bordjes vinden om zijn aperitieven optimaal te presenteren.

Wijnglazen

Bij een goede maaltijd hoort een mooi glas wijn. De keuze aan wijnglazen voor op tafel, is enorm, bijna voor elke druivensoort kun je een glas uitzoeken waarin de wijn van deze druif het best tot zijn recht komt. Homecookingchef heeft een aantal stijlvolle wijnglazen geselecteerd die geschikt zijn voor de wijnen die in Nederland het meest worden gedronken. Al deze glazen zijn breukvast en kunnen zonder problemen in de vaatwasser. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze serie, hierin zit bijvoorbeeld ook een champagneglas. Alle glazen uit deze lijn zijn gemaakt van sterk, gehard glas en zijn uit voorraad leverbaar.

Waterglazen, longdrinks en frisdrankglazen

Je glaswerk kan een verrijking van de aankleding van de eettafel zijn. Natuurlijk kun je een simpel spatje of colaglas op tafel zetten. Als je echter in stijl je tafel wil dekken, hoort daar ook mooi glaswerk bij. Zo is een bolvormig waterglas als de Primary mooi bij chique wijnglazen op tafel. Hou je van een retro stijl, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de lijn Timeless Een mooie longdrink kan ook heel stijlvol zijn. Bovendien kan deze ook als cocktailglas worden ingezet.

Bierglazen

Bier is allang niet meer alleen pils. Sinds jaar en dag zijn in Nederland heerlijke speciaalbieren te koop van traditionele bierbrouwerijen uit verschillende landen en ook uit ons eigen land. Zoek je een mooi glas om je speciaalbier mooi te presenteren, kijk dan eens bij deze collectie voor een passend bierglas voor speciaalbier. Gaat het je echt om volumes, dan heeft Homecookingchef ook bierpullen en zelfs XXL bierglazen, zodat je je eigen Oktoberfest kunt houden.

Digestief

Na de maaltijd met een kopje koffie of thee natafelen met een borreltje erbij: La Dolce Vita in optima forma! Passende glazen voor digestieve, spijsvertering bevorderende dranken als cognac, likeur, whisky of andere borrel- en shotglazen vind je ook bij Homecookingchef. En natuurlijk kun je hier ook een mooi cocktailglas voor gebruiken.