Een mooi gedekte tafel met Pasen

Bij de meeste families worden de traditionele feestdagen groots gevierd. Kerst, Pasen, Pinksteren en verjaardagen zijn hoogtijdagen voor familiebijeenkomsten. En natuurlijk zijn deze dagen voor elke hobbykok dè gelegenheid bij uitstek om zijn of haar verrichtingen in de keuken op een mooi gedekte tafel te presenteren. Homecookingchef helpt de hobbykok hierbij.

Je vindt bij ons een uitgebreid assortiment professioneel glaswerk, bestek en porselein. Zo kun je als hobbykok je gerechten presenteren als een topchef!
Overzicht van alle borden voor kookliefhebbers
En ook een mooi bestek kan bijdragen aan de "restaurantervaring" thuis.
Bekijk alle besteksets in verschillende stijlen!

Pasen

Na de Kerstdagen zijn de Paasdagen onze belangrijkste traditionele feestdagen. In 2021 valt Pasen op zondag 4 en maandag 5 april. Iedereen hoopt Pasen dan gezellig in familieverband of met het gezin te vieren. Elke hobbykok of thuiskok kan dan uitpakken met een paasdiner of paasontbijt voor het hele gezin.

Gedekte tafel met Pasen: Kies voor het Paastafelpakket

Maak het je zelf makkelijk en kies voor een eigentijds gedekte tafel in Paasstijl! De bekende styliste Hanne Staal heeft speciaal voor Homecookingchef.nl een complete Paastafel gedekt. Zowel voor het Paasontbijt als voor het Paasdiner staat de gedekte tafel klaar op Homecookingchef.nl. Je kunt hiervan alle onderdelen los bestellen. Voordeliger is het om te kiezen voor een Paasdinerpakket of een Paasontbijtpakket. Zo krijg je dan thuis een professioneel gedekte tafel met het Paasontbijt en het Paasdiner.

En daarnaast heeft Homecookingchef ook alle Paasdecoraties van deze gedekte tafels in het assortiment opgenomen. Ook hiervoor geldt een mooie pakketkorting!
Alle Paasdecoraties bekijken op Homecookingchef

Servies voor het Paasdiner en het Paasontbijt

Onze styliste heeft speciaal voor de Paastafel met onze servieslijn Diwali de tafels gestyled. Dit is een robuust servies met klassieke ronde vormen in de voorjaarskleuren turquoise en lichtblauw.

Deze kleuren vormen een organisch geheel met de servetten, tafelkleden en de overige tafelaankleding. Kijk naar ons Paastafelpakket voor het totale plaatje!
Natuurlijk kun je dit servies ook separaat bestellen net als alle onderdelen van de gedekte tafel met Pasen.

En Homecookingchef heeft ook talloze andere opties voor een mooi gedekte tafel en voor het mooi opmaken van borden. Kijk bijvoorbeeld eens naar de asymmetrische borden uit de serie Stoneblack. Voor een eigentijdse retro look.

Koken met Pasen! Verzorg een gedekte tafel met Pasen als een topchef!

Homecookingchef.nl helpt de hobbykok met alles wat nodig is voor een gedekte tafel in Paassfeer. Wil je zien hoe een topchef een bord mooi opmaakt? Kijk dan op het blog van Homecookingchef.nl of naar onze sociale media. Regelmatig plaatst Homecookingchef hier tips en trucs van bekende topchefs. Laat je inspireren en presenteer je Paasdiner als topkok!

gedekte tafel met pasen
gedekte tafel met pasen
gedekte tafel met pasen
gedekte tafel met pasen

Wijnglazen en cocktailglazen

Een Paasdiner van de hobbykok is pas helemaal compleet met mooie rode en witte wijnen. Om deze optimaal tot hun recht te laten komen heb je ook een passend wijnglas nodig, dat ook mooi staat op de gedekte tafel. Kies daarvoor de sterke en elegante wijnglazen van Mineral. Nu in de aanbieding bij Homecookingchef.nl: het witte wijnglas Mineral 27 cl en het rode wijnglas 35 cl.
En voor of na het diner gebruik je natuurlijk een mooi cocktailglas voor een aperitief of digestief. Bijvoorbeeld het coupeglas Timeless met gouden rand. Kijk hiervoor in de collectie van Homecookingchef.nl en maak een keuze uit ons assortiment!
Bekijk cocktailglazen, accessoires en meer