Hobbykok

Homecookingchef.nl helpt de hobbykok op vele terreinen. Zo kan je met ons assortiment de keuken voor de hobbykok inrichten als een horecakeuken. Daarnaast kun je de keukentafel met de tafelaankleding van homecookingchef.nl binnen een mum van tijd om toveren tot een professioneel gedekte tafel met porselein, bestek en glaswerk van horecakwaliteit. Zo krijgt de hobbykok eenvoudig zijn of haar eigen huiskamerrestaurant.

Keukengerei voor de Hobbykok

Je vindt op Homecookingchef.nl alles op het gebied van keukengerei: van koekenpannen, braadpannen en ophangrekken tot aan complete messensets en apparatuur. Niets staat zo de bereiding van een feestelijk diner in de weg. De keukenuitrusting van elke hobbykok is binnen de kortste keren op het niveau van een topchef. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze uitgebreide, professionele messenset (van aardappelschilmesje tot hakmes) voor de hobbykok. Onmisbaar voor de voorbereiding van alle gerechten van de hobbykok!

Potten en Pannen

Geen enkele hobbykok kan zonder de juiste potten en pannen. Of het nu gaat om een braadslede met een deksel om een ovenschotel optimaal te laten garen, of om een anti-aanbak koekenpan, geschikt voor inductie, Homecookingchef.nl heeft het.

Finishing Touch

Om de puntjes op de i te zetten kan de thuiskok niet zonder goed gereedschap. Homecookingchef.nl heeft ook de materialen om de juiste finishing touch aan je gerechten te geven. Je vindt bijvoorbeeld deze dresseerpincet van Cosy & Trendy met extra lange grijparmen in de collectie Finishing Touch van Homecookingchef.nl. En bijvoorbeeld ook deze handige zesteurmesjes van Westmark: ideaal voor het schillen van sinaasappel, citroenen en het decoreren van bijvoorbeeld komkommers en wortels.

De gedekte tafel

Iedereen kent wel de mooi opgemaakte borden die je voorgeschoteld krijgt bij een etentje in de betere horeca. En die borden staan dan op een fraai en stijlvol opgedekte tafel met porselein, glaswerk, bestek en servetten die een bepaalde sfeer uitstralen. En dit kan thuis ook. Met de hulp van Homecookingchef.nl kan iedere hobbykok zijn familie, schoonfamilie of vriendengroep nog meer laten genieten van zijn of haar kookkunsten.

Presenteer je gerecht op het juiste bord

Elke goede kok weet het: als je gerecht mooi wordt gepresenteerd, smaakt het je gasten nog beter. Sociale media als Instagram, Facebook en Pinterest staan vol met foto’s van mooi opgemaakte borden van topchefs uit de hele wereld. Homecookingchef.nl heeft een uitgebreide collectie borden die ook door professionele chefs van diverse toprestaurants worden gebruikt. Met de serviezen van Homecookingchef.nl kun je elk gerecht optimaal tot zijn recht laten komen.

De gedekte tafel en bijpassende borden

Er is de laatste jaren zeer veel leuk gekleurd servies op de markt gekomen. Dit komt het mooist tot zijn recht op een effen wit of champagnekleurig kleed. Of bedek de tafel alleen met een fraaie disposable loper van AVA. Klassiek wit servies doet het heel goed op een tafelkleed in een rustige tint, zoals lichtgrijs of zachtpaars.

Tafelen in 2021

Door het Covid 19 virus is de wereld compleet veranderd. Toch blijft de universele behoefte aan gezelligheid aan de eettafel, al is dit dan vaak in kleine kring. Homecookingchef biedt voor elke feestelijke gelegenheid een uitgebreid aanbod aan tafelaankleding. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze speciale samengestelde pakketten voor het aankleden van een eettafel. Homecookingchef heeft drie thema’s gekozen: Valentijn, Paasontbijt en Paasdiner. Laat je inspireren! Uiteraard kan elke hobbykok ook zijn eigen gedekte tafel inrichten. Kies in onze webshop uit 30 (!) verschillende kleuren en servetten, lopers en tafelkleden. En combineer deze met het porselein, bestek en glaswerk dat bij jou en je inrichting past. Zo kan elke thuiskok op een hele simpele manier zijn eigen feestelijke sfeer op de gedekte tafel creëren.