Cadeaus

Een hobbykok kun je altijd blij maken met een cadeau uit het professionele aanbod van Homecookingchef.nl. Of het nu gaat om mooi keukengerei, apparatuur of servies van horecakwaliteit: bij homecookingchef vind je een uitgebreid aanbod aan artikelen van horecakwaliteit om een thuiskok te verrassen!

Keukengerei

Kookliefhebbers en hobbykoks kun je professioneel laten werken met het keukengerei van Homecookingchef.nl.
Een mooi cadeau is bijvoorbeeld een extra scherp koksmes uit de messenset van Tsuki, gemaakt van duurzaam en keihard RVS dat bekleed is met damaststaal waardoor de messen nooit gaan roesten.
Of kijk eens naar een handige avocadosnijder: multifunctioneel want je kunt de avocado er mee snijden, ontpitten, uithollen, in schijfjes snijden en fijnstampen. En dat op een veilige en hygiënische manier!
Zo vind je bij Homecookingchef nog veel meer handige keukenhulpjes: een mozzarellasnijder bijvoorbeeld (nu in de aanbieding!)
En een mooi cadeau voor de hobbykok is ook een stalen koekenpan van De Buyer, gemaakt van 100% natuurlijk mineraal materiaal en voorzien van een organische beschermlaag van bijenwas: ideaal om producten aan te braden, bakken en te grillen.

Apparatuur

Soepen, sauzen, smoothies, puree en pesto: de Waring Light Duty compacte staafmixer zorgt voor een perfect resultaat, wat voor ingrediënten je ook in de mixer doet. Elke keukenprins of keukenprinses kan zich met dit apparaat helemaal uitleven. Kijk ook voor andere professionele apparatuur op Homecookingchef.nl. Ook leuk om te schenken aan uw favoriete keukenprins of keukenprinses!

Servies en glaswerk

Een mooi gerecht verdient het om te worden begeleid door een passende wijn. En zo’n fraaie wijn hoort in een mooi glas. De serie wijnglazen Mineral bieden een ruime keuze voor een mooie presentatie van alle soorten wijn: van Champagne tot Bordeaux en alles wat hier tussen inzit. De Mineral serie is super scherp geprijsd bij Homecookingchef! Elke topkok kan een bord fraai opmaken. Als je beschikt over een stijvol bord wordt dit een stuk gemakkelijker. Maak de hobbykok blij met borden uit de lijn Copenhague. CTA Deze hebben een modieuze rechtopstaande rand en een reactieve glazuurlaag.

Bestek

Homecookingchef heeft diverse complete besteksets. Leuk om cadeau te geven! Nog leuker zijn misschien de klassieke Laguiole steakmessen. Deze immer scherpe messen zonder kartel zorgen ervoor dat een fraai gebakken stuk vlees gemakkelijk wordt gesneden. Ook leuk om te schenken zijn het mes en vork van Laguiole. Dit zorgt voor een originele presentatie op de gedekte tafel.